Kasvohoidot – Toporiina

Kasvohoidot

Peruskasvohoidot

Biodroga kasvohoito

Varaa aika

Kosmetologimme tekee kasvohoidon ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

60 min

79,00 €

Biodroga Medic Skin kasvohoito

Varaa aika

Hyvin herkälle tai herkistyneelle iholle sopiva kasvohoito joka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.
Kasvohoidossa käytetään BIODROGA MD tuotteita. Hoito räätälöidään herkän ihon tarpeisiin ja sisältää ihoa tehokkaasti rauhoittavan erikoisnaamion.

75 min 98,00 €

Little-Lux Kasvohoito

Varaa aika

Little-lux kasvohoito on kiireiselle sopiva pieni hengähdystauko arjesta. Kosmetologimme valitsevat hoidossa käytettävät tuotteet ihotyyppisi ja ihosi kunnon mukaan. Saat hoidon päätteksi suosituksen ihollesi sopivista kotihoitotuotteista.

45 min 59,00 €

Ihon tarpeen mukainen Biodroga kasvohoito

Varaa aika

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, tehoampullin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

90 min 125,00 €

Just for men- miesten kasvohoito

Varaa aika

Miesten iholle sopiva kasvohoito joka tehdään ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoidossa käytetään BIODROGA MEN- tuotelinja tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamio ja loppuvoiteet.

45 min 75,00 €

Puhdistavat kasvohoidot

Ihonpuhdistus

Varaa aika

Ihoa puhdistava ja kirkastava peruskasvohoito. Hoito tekee ihosta puhtaan tuntuisen ja vähentää uusien epäpuhtauksien syntymistä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen ja tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet.

60 min 79,00 €

Nuorisoihonpuhdistus

Varaa aika

Puhdistava ja ihon pintaa tasoittava kasvohoito joka on tarkoitettu alle 18 vuotiaille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, tehotiivisteen ja naamion.

60 min 65,00 €

Erikoiskasvohoidot

Zoner kasvohoito

Varaa aika

Kolmivaiheinen laitehoito: BioStimCell- madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihon sävyä ja soluaineenvaihduntaa. Radiolift- täyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. Mesoporaatio- tehotiivisteen tehokas imeytys elektroporaation avulla mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoontumista ja tulehdusriskiä verrattuna neulamesoterapiaan.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Radiolift käsittelyn, kuorinnan, Biostimcell käsittelyn, Mesoporaatio käsittelyn ja loppuvoiteen.

60 min 130,00 €

Acid Treatment – happohoito

Varaa aika

Kemiallinen kuorinta joka vaikuttaa ihon pintakerrokseen.Ihon sävy paranee heti ensimmäisellä hoitokerralla, huokoset näyttävät pienemmältä, iho on raikas ja pehmeä. Optimaalinen tulos saadaan 5-6 sarjahoidolla.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen, tehoseerumin ja suojavoiteen.

30 min 65,00 €

Acid Treatment – happohoito

Varaa aika

Kemiallinen kuorinta joka vaikuttaa ihon pintakerrokseen.Ihon sävy paranee heti ensimmäisellä hoitokerralla, huokoset näyttävät pienemmältä, iho on raikas ja pehmeä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihonpuhdistuksen, hapotuksen,tehoseerumin, erikoisnaamion ja suojavoiteen.

60 min 117,00

DMD-H mikroneulauskynähoito

Varaa aika

Kasvohoito sisältää sekä ihon hapotuksen että neulauksen jossa imeytettävät tehoaineet valitaan ihon tarpeen mukaan.

60 min 159,00 €

Lisäpalvelut kasvohoitoon

Ripsien ja kulmien värjäys hoidon yhteydessä 20 min/15,00€

Pikamanikyyri 30 min/18,00€

Kevyt ehostus 15 min/15,00€

Ylähuulen ja leuan sokerointi/vahaus hoidon yhteydessä 10 min/12,00€

Ylähuulen tai leuan sokerointi/vahaus hoidon yhteydessä 10 min/8,00€