Tuotteet – Toporiina

Tuotteet

Biodroga MD

BIODROGA MD tarjoaa sinulle innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen.

Biodroga

BIODROGAn perusidea on tarjota korkealaatuista bioteknistä kosmetiikkaa. BIODROGA tarjoaa yksilöllisiä, asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Tuotelinjat löytyvät muun muassa hapen- ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle, sekä herkälle ja valon vaurioittamalle iholle. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma.

Beauty Is Life

Beauty Is Life on ammattimeikkisarja, joka perustuu henkilökohtaisesti tehtävään värianalyysiin. Sarjan luoja on kansainvälinen meikkitaiteilija ja imago-sekä värikonsultti Beatrix Isabel Lead.

Panestetic

Panestetic innovatiivinen italialainen yritys joka tuottaa huipputeknisiä esteettisiä laitteita, investoi ja panostaa tutkimustyöhön ja tuotekehitykseen.

Zoner Anti-Age Trilogy on tehokas laite jolla voit tehdä kolme hoitomenetelmää: radiofrekvenssi, biostimulaatio sekä neulaton mesoterapia

Sinekron-S on helppokäyttöinen, kevyt (163g) ja johdoton ultraäänilaite hoitolakäyttöön.

DMD-H Mikroneulauskynä

Mikroneulauskynällä saadaan tehtyä tehokkaita neulaushoitoja. Hoito nopeuttaa arpien paranemista ja kollageenisynteesiä – sillä on samoja vaikutuksia kuin laser-hoidoilla.

Holiday

Holiday sarjan laadukkailla italialaisilla sokereilla ja vahoilla onnistut varmasti.

Decomedical

Decomedical Vapozone on helppokäyttöinen ja käytössä kestävä höyrytin.

Hoitoloissamme on käytössä Biodroga, Biodroga MD ja Holiday tuotteet joita tuomme itse maahan.