Maahantuonti – Toporiina

Sinulle, joka tahdot menestyä entistä paremmin!

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein lähtökohta työssämme. Päämääränämme on auttaa asiakastamme menestymään ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa markkinoinnin ja myynnin edistämiseksi. Kosmetologien toiveiden mukaisesti autamme erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden laatimisessa ja toteuttamisessa.

Erilaiset koulutukset ovat itsestäänselvyys, myös muualla kuin Espoossa. Hyvistä eduistamme ja nopeista toimituksistamme olemme saaneet paljon kiitosta ja meille asiakas soittaa ilmaiseksi.

Tuomme maahan

BIODROGA-sarjaa, joka on vain kosmetologien käytössä oleva saksalainen hoitolasarja. Olemme ylpeitä siitä ja aiomme noudattaa samaa periaatetta jatkossakin.

BIODROGA MD on lääkinnällinen ihonhoitosarja, jossa on hyödynnetty viimeisintä lääkinnällistä tutkimustietoa.

BEAUTY IS LIFE on laaja ammattilaisten käyttämä meikkisarja, josta löytyy kaikki mitä meikin teossa voi tarvita. Sarjaan kuuluu lisäksi meikkisiveltimiä ja muita tarvikkeita.

PANESTETIC ZONER TRILOGY -ihonhoitolaite (radiofrekvenssi, infrapuna ja mesoterapia) ja ultraäänilaite.

WOORHI MECHATRONICS DMD-H mikroneulauskynä

HOLIDAY DEPILATORY sokerit ja vahat.

DECOMEDICAL valmistaa korkealaatuisia, moderneja ja ammattikäyttöön suunniteltuja laitteita, kuten vapozoneja.

Espoon Haukilahdessa sijaitseva TOPORIINA OY on tuonut BIODROGA kosmetiikkasarjaa maahan jo vuodesta 1984. Perustana on perheyritys. Näin toiminta pysyy joustavana ja mutkattomana. Yritystä johtaa toimitusjohtaja Esa Övermark. Asiakkaitamme palvelevat tuotepäällikkö Anne Enroth sekä koulutuspäällikkö Karoliina Randelin, kouluttajat Anna Saarela ja Pia Peltola-Kanani sekä kosmetologi/ toimistosihteeri Laura Nummela. Uusasiakashankinnasta ja Panestetic laitteiden myynnistä vastaavat myyntipällikkö Antti Kinnunen ja myyntiedustaja Jaana Toimela.

Tavoitat meidät sähköpostilla tai puhelimitse

anne.enroth@toporiina.fi (09) 4391 4623
karoliina.randelin@toporiina.fi (09) 4391 4626
laura.nummela@toporiina.fi (09) 4391 4625
antti.kinnunen@toporiina.fi 044 2727 300

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaittemme joukkoon!

Toporiina Oy
Ukkohauentie 11-13 A, 02170 Espoo
Ilmainen palvelulinja 0800-9-2403
www.biodroga.fi