Maahantuonti

Espoon Haukilahdessa sijaitseva TOPORIINA OY on tuonut BIODROGA kosmetiikkasarjaa maahan jo vuodesta 1984. Perustana on perheyritys. Näin toiminta pysyy joustavana ja mutkattomana. Yritystä johtaa toimitusjohtaja Helena Övermark-Lehto. Asiakkaitamme palvelevat tuotepäällikkö Anne Enroth ja koulutuspäällikkö Karoliina Randelin ja kouluttaja Pia Peltola-Kanani sekä uusasiakashankinnasta ja Zoner myynnistä vastaava Antti Kinnunen. Pohjoisen edustajana ja kouluttajana toimii Kaisuleena Joenväärä.

Tuomme maahan

BIODROGA-sarjaa, joka on vain ammattilaisten käytössä oleva saksalainen hoitolasarja. Olemme ylpeitä siitä ja aiomme noudattaa samaa periaatetta jatkossakin.

BIODROGA MD on lääkinnällinen ihonhoitosarja, jossa on hyödynnetty viimeisintä lääkinnällistä tutkimustietoa.

DR. SCHELLER on luomusarja myyntiin. Sarja täyttää luomusarjalle asetetut vaatimukset ja on erinomainen vaihtoehto luonnollisuutta ja edullista hintaa arvostavalle asiakkaalle.

BEAUTY IS LIFE on laaja ammattilaisten käyttämä meikkisarja, josta löytyy kaikki mitä meikin teossa voi tarvita. Sarjaan kuuluu lisäksi meikkisiveltimiä ja muita tarvikkeita.

PANESTETIC ZONER TRILOGY -ihonhoitolaite (radiofrekvenssi, infrapuna ja mesoterapia) ja ultraäänilaite.

HOLIDAY DEPILATORY sokerit ja vahat.