Maahantuonti – Toporiina

Sinulle, joka tahdot menestyä entistä paremmin!

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein lähtökohta työssämme. Päämääränämme on auttaa asiakastamme menestymään ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa markkinoinnin ja myynnin edistämiseksi. Kosmetologien toiveiden mukaisesti autamme erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden laatimisessa ja toteuttamisessa.

Erilaiset koulutukset ovat itsestäänselvyys. Hyvistä eduistamme ja nopeista toimituksistamme olemme saaneet paljon kiitosta ja meille asiakas soittaa ilmaiseksi.

Tuomme maahan

BIODROGA Biosciense Institute

Mielen ja kehon hemmottelua ja aitoa hyvinvointia.

BIODROGA Biosciense Institut yhdistää luonnon ja tieteen aivan erityisellä tavalla – parhaan tehokkuuden ja täydellisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Suuri osa ainesosistamme on luonnollista alkuperää tai luonnolliset biologiset prosessit määräytyvät perustietojemme mukaan. Omassa talossamme kehitetty Black Forest-yhdisteemme yhdistää luonnon alkuperäiset voimat ja tarjoaa aivan erityistä energiaa ja rentoutumista.

BIODROGA Medical Institute

Ihonhoitoa lähellä lääketiedettä ja aitoa suorituskykyä.
Tehokkaat ja toimivat tuotteet ja ihoa voimakkaasti uudistavat ja hoitavat kasvohoidot– BIODROGA MEDICAL-tuotteita käytettäessä stressaantunut iho on hyvissä käsissä.

Hyvästi ongelma iho, tervetuloa luonnollinen kauneus. Avain maksimaaliseen tehokkuuteen on innovatiivisessa happokonseptissamme. Lisäksi puhtausstandardimme ja tiivis yhteistyö ihotautilääkärien kanssa varmistavat optimaalisen yhteensopivuuden iholle.

PUPA tyyli on yhdistelmä maailmankuulua italialaista muotia, luovuutta ja korkeata laatua jotka yhdessä muodostavat käsitteen ”Made In Italy”. Meikkituotteet ovat nykyaikaisia, trendikkäitä sekä värikkäitä ja tuotteet on valmistettu noudattaen viimeisimpiä innovaatioita, jotta voidaan varmistaa korkein mahdollinen laatu. Kasvot, silmät, huulet ja kynnet tutustu kaikkiin meikkituotteisiin, jotta voit luoda tyylisi mukaisen ilmeen.

WOORHI MECHATRONICS on korealainen valmistaja, jonka palkittu DMD-H mikroneulauskynä tuo loistavan lisän hoitolan palveluvalikoimaan. BIODROGA MD tuotteet sopivat erinomaisesti käytettäväksi DMD-H mikroneulaushoidossa.

Espoon Haukilahdessa sijaitseva TOPORIINA OY on tuonut BIODROGA kosmetiikkasarjaa maahan jo vuodesta 1984. Perustana on perheyritys. Näin toiminta pysyy joustavana ja mutkattomana. Yritystä johtaa toimitusjohtaja Esa Övermark. Asiakkaitamme palvelevat myyntipäällikkö Laura Niemi sekä kouluttaja Pia Peltola-Kanani.

Tavoitat meidät sähköpostilla tai puhelimitse

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaittemme joukkoon!

Toporiina Oy
Ukkohauentie 11-13 A, 02170 Espoo
info@toporiina.fi