Tuotteet – Toporiina

Kauneushoitolan tuotteet

Käytämme kauneushoitolassamme korkealaatusia tuotteita jotka tuomme itse maahan. Kosmetologimme toimivat myös sarjojemme kouluttajina joten heillä on kattava tuoteosaaminen. Meikkauksissa käytämme trendikkäitä Pupa Milano meikkejä.

BIODROGA Biosciense Institut

Mielen ja kehon hemmottelua ja aitoa hyvinvointia.

BIODROGA Biosciense Institut yhdistää luonnon ja tieteen aivan erityisellä tavalla – parhaan tehokkuuden ja täydellisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Suuri osa ainesosistamme on luonnollista alkuperää tai luonnolliset biologiset prosessit määräytyvät perustietojemme mukaan. Omassa talossamme kehitetty Black Forest-yhdisteemme yhdistää luonnon alkuperäiset voimat ja tarjoaa aivan erityistä energiaa ja rentoutumista

BIODROGA Medical Institut

Ihonhoitoa lähellä lääketiedettä ja aitoa suorituskykyä.
Tehokkaat ja toimivat tuotteet ja ihoa voimakkaasti uudistavat ja hoitavat kasvohoidot– BIODROGA MEDICAL-tuotteita käytettäessä stressaantunut iho on hyvissä käsissä.

Hyvästi ongelma iho, tervetuloa luonnollinen kauneus. Avain maksimaaliseen tehokkuuteen on innovatiivisessa happokonseptissamme. Lisäksi puhtausstandardimme ja tiivis yhteistyö ihotautilääkärien kanssa varmistavat optimaalisen yhteensopivuuden iholle.

PUPA tyyli on yhdistelmä maailmankuulua italialaista muotia, luovuutta ja korkeata laatua jotka yhdessä muodostavat käsitteen ”Made In Italy”. Meikkituotteet ovat nykyaikaisia, trendikkäitä sekä värikkäitä ja tuotteet on valmistettu noudattaen viimeisimpiä innovaatioita, jotta voidaan varmistaa korkein mahdollinen laatu. Kasvot, silmät, huulet ja kynnet tutustu kaikkiin meikkituotteisiin, jotta voit luoda tyylisi mukaisen ilmeen.

Parturi-Kampaamon tuotteet

Käytämme parturi-kampaamossamme laadukkaita Goldwell ja KMS tuotteita. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät varmasti myös sopivat tuotteet kotiin.