Maahantuonti – Toporiina

Sinulle, joka tahdot menestyä entistä paremmin!

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein lähtökohta työssämme. Päämääränämme on auttaa asiakastamme menestymään ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa markkinoinnin ja myynnin edistämiseksi. Kosmetologien toiveiden mukaisesti autamme erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden laatimisessa ja toteuttamisessa.

Erilaiset koulutukset ovat itsestäänselvyys, myös muualla kuin Espoossa. Hyvistä eduistamme ja nopeista toimituksistamme olemme saaneet paljon kiitosta ja meille asiakas soittaa ilmaiseksi.

Tuomme maahan

BIODROGA on parasta mitä luonto ja tiede voivat yhdessä antaa. Sarjassa yhdistyy perinteinen hoitolasarja ja biotekniset raaka-aineet. BIODROGA on vain kosmetologien käytössä oleva saksalainen hoitolasarja. 

Lue lisää

BIODROGA MD on lääkinnällinen ihonhoitosarja, jossa on hyödynnetty viimeisintä lääkinnällistä tutkimustietoa. Sarja keskittyy ongelmanratkaisuun, tuotteissa luonnomukaisten raaka-aineiden ja bioteknisten aktiiviaineiden synergia yhdistyy viimeisimpiin tieteellisiin saavutuksiin.

Lue lisää

PUPA tyyli on yhdistelmä maailmankuulua italialaista muotia, luovuutta ja korkeata laatua jotka yhdessä muodostavat käsitteen ”Made In Italy”. Meikkituotteet ovat nykyaikaisia, trendikkäitä sekä värikkäitä ja tuotteet on valmistettu noudattaen viimeisimpiä innovaatioita, jotta voidaan varmistaa korkein mahdollinen laatu. Kasvot, silmät, huulet ja kynnet tutustu kaikkiin meikkituotteisiin, jotta voit luoda tyylisi mukaisen ilmeen.

PANESTETIC on innovatiivinen italialainen yritys, joka tuottaa huipputeknisiä esteettisiä laitteita. Valikoimaamme kuuluvat ZONER TRILOGY -ihonhoitolaite (radiofrekvenssi, infrapuna ja mesoterapia), LINFODRAINER, DERMOPEEL ja ultraäänilaite SINEKRON-S.

Lue lisää

Electra Tech Cosmetics tuotteet ovat huipputeknistä ammattikosmetiikkaa. Tuotteiden aktiiviaineina käytetään tarkoin valikoituja raaka-aineita joiden teho on tieteellisesti todistettu.

Lue lisää

BEAUTY IS LIFE on laaja ammattilaisten käyttämä meikkisarja, josta löytyy kaikki mitä meikin teossa voi tarvita. Sarjaan kuuluu lisäksi meikkisiveltimiä ja muita tarvikkeita.

WOORHI MECHATRONICS on korealainen valmistaja, jonka palkittu DMD-H mikroneulauskynä tuo loistavan lisän hoitolan palveluvalikoimaan. BIODROGA MD tuotteet sopivat erinomaisesti käytettäväksi DMD-H mikroneulaushoidossa.

HOLIDAY DEPILATORY on moderni karvanpoistosarja, josta löytyy useita erilaisia vahoja, sokereita, Elastique erikoistuotteita, hoitotuotteita, välineitä ja pakkauksia. Koska ei ole olemassa yhtä tuotetta joka sopii kaikille, Holiday tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita jotta jokainen löytää omiin tarkoituksiinsa sopivat tuotteet.

Espoon Haukilahdessa sijaitseva TOPORIINA OY on tuonut BIODROGA kosmetiikkasarjaa maahan jo vuodesta 1984. Perustana on perheyritys. Näin toiminta pysyy joustavana ja mutkattomana. Yritystä johtaa toimitusjohtaja Esa Övermark. Asiakkaitamme palvelevat toimistopäällikkö ja tuotevastaava Laura Nummela, pääkouluttaja ja myyntivastaava Anna Saarela, myyntipäällikkö ja kouluttaja Laura Niemi sekä kouluttaja Pia Peltola-Kanani.

Tavoitat meidät sähköpostilla tai puhelimitse

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaittemme joukkoon!

Toporiina Oy
Ukkohauentie 11-13 A, 02170 Espoo
Ilmainen palvelulinja 0800-9-2403
info@toporiina.fi