Lahjakorttipalvelu

Lahjakorttipalvelu

Vaivaton ja arvostettu lahja ystävällesi tai rakkaallesi: Toporiinan lahjakortti suoraan työasemaltasi!

Haluatko välttää ajamisen ruuhkissa ja jonotuksen kassajonoissa sekä antaa lähimmäisellesi/rakkaallesi lahjan, jota hän arvostaa? Miltä tuntuisi ostaa lahja työasemalta astumatta edes kotiovesta tai työpaikalta minnekään?

Tällaisen mahdollisuuden tarjoaa Toporiinan Lahjakorttipalvelu.

 

 

Miten toimia:

  1. Katso tarvittaessa haluamasi palvelu ja sen hinta (-t )  Palvelut ja hinnasto -osiosta tai päätä mille summalle haluat lahjakortin kirjoitettavan.
  2. Maksa lahjakortin arvo Toporiina Oy:n tilille: Nordea,  FI0815833000041605
  3. Merkitse maksun seliteosaan sana ”lahjakortti”
  4. Lähetä sähköposti lahjakortin maksusta ( summa ja maksaja) Toporiinaan: info@toporiina.fi
  5. Kerro sähköpostissa osoite mihin haluat lahjakortin lähettävän
  6. Kerro myös haluatko lahjakortissa näkyvän summan vai saajan saaman palvelun (-t )

Tarkistamme päivittäin saapuneet lahjakorttimaksut. Kun suorituksesi näkyy tilillämme teemme lahjakortin ohjeittesi mukaan heti valmiiksi ja lähetämme sen ilmoittamaasi osoitteeseen nimelläsi varustettuna. Toki voimme lähettää lahjakortin suoraan esim. lahjakortin saajan osoitteeseen. Kerrothan tästä sähköpostissa riittävine tietoineen.

Jos haluat tulla hakemaan lahjakortin jostain liikkeestämme, sekin on täysin mahdollista. Vaivattominta on tässä tapauksessa se, että kerrot mistä liikkeestä haluat lahjakortin hakea ja annat kännykkänumerosi. Lähetämme sinulle tekstiviestin, kun lahjakorttisi on noudettavissa.

Jos et ole ennen käyttänyt Toporiinan lahjakorttia:

  1. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä ja käy maksuvälineenä kaikissa Toporiiinan liikkeissä siitä huolimatta mistä liikkeestä lahjakortti on ostettu
  2. Lahjakortin saaja voi vaihtaa korttiin merkityn palvelun, niin halutessaan, mihin tahansa Toporiinan palveluun tai tuoteostoihin. Mikäli uuden palvelun summa on suurempi kuin lahjakortin arvo, kortin saaja maksaa vain hintaeron. Siten voit olla hyvin varma että mahdollinen ”väärä valintasi” ei pilaa saajan iloa ja tyytyväisyyttä. Onhan hänellä valittavanaan yli 150 erilaista palvelua  – sekä hiustuotteiden ( Goldwell) ja kosmetiikan ( Biodroga, Beauty Is Life) laadukkaimpia tuotteita.
  3. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää yhdellä kertaa. Tietokonejärjestelmämme pitää huolta kortin jäljellä olevasta arvosta, joten halutessaan kortin haltija voi käydä  nauttimassa lahjakortistaan useita kertoja
  4. Lahjakortissamme on tilaa henkilökohtaisille terveisillesi, saajan nimelle jne.

Vastaa